Skip to Store Area:

Cum cumpar?

 

Biroticamall.ro pune la dispozitia dvs. o modalitate simpla de a cumpara online. Nu trebuie decat sa adaugati in cos produsele pe care doriti sa le cumparati, sa parcurgeti pasii pentru finalizarea comenzii. Plata se efectueaza la livrare.  

Produsele din magazinul virtual Biroticamall.ro sunt grupate in categorii/subcategorii/lista produse/detaliu produs.
Navigarea se poate face usor prin intermediul meniurilor.

Pentru a cumpara produse din magazinul Biroticamall.ro va rugam sa realizati urmatorii pasi:

1. Alegerea produselor
In timpul vizitei dvs. pe site-ul Biroticamall.ro puteti naviga cu ajutorul meniului principal din partea stanga a paginii vizionand produsele din categoriile selectate in partea dreapta a paginii. Pentru a alege un produs nu trebuie decat sa dati click pe imaginea lui din lista pentru a intra in pagina de detaliu a produsului respectiv.

2. Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi
Odata ajuns in pagina de detaliu produs, dupa o vizionare corecta a paginii, dati click pe butonul/link-ul "Cumpara" asezat sub pret. Aceasta actiune va face ca produsul ales de dvs. sa intre automat in cosul de cumparaturi.
Prin accesarea butonului/link "Cosul tau", din partea stanga, veti intra automat in pagina Cosul de cumparaturi. Aici veti putea face modificarile pe care le doriti vizand produsele din cosul de cumparaturi. Dupa o ultima verificare atenta a listei din cosul de cumparaturi, accesati butonul "Continua". Daca doriti achizitionarea mai multor produse de acelasi tip completati in caseta din stanga butonului “Cumpara” numarul dorit.

3. Autentificarea / Crearea unui nou cont BiroticaMall.ro

Site-ul va ofera posibilitatea de a cumpara fara a va face cont pe biroticamall.ro. In partea stanga a paginii de autentificare vi se ofera posibilitatea de a alege varianta care va avantajeaza. In cazul in care aveti deja un cont Biroticamall nu va trebui decat sa va autentificati, iar datele dumneavoastra vor fi preluate automat din baza noastra de date. Daca la momentul respectiv nu veti avea un cont, va veti putea inregistra unul in acea pagina.

4. Detalii livrare

Pentru a putea beneficia de livrarea prin curierat comanda trebuie sa fie de cel putin 100 lei. In conditiile in care comanda este mai mica de 100 lei siteul nu permite trecerea la pasul urmator. Detaliile si costurile de transport se vor discuta la efectuarea comenzii cu o persoana de la departamentul de Relatii cu clientii. Costurile de transport difera in functie de oras. In Bucuresti livrarea este gratuita.

5. Modalitatii de plata

Plata se face la livrare. Costurile de transport vor fi stabilite dupa realizarea comenzii in functie de locatia la care va fi livrata comanda. Pentru Bucuresti se vor achita doar costurile produselor comandate livrarea fiind gratuita.


6. Finalizarea comenzii

Dupa efectuarea comenzii veti fi contactat telefonic de catre un angajat biroticamall.ro pentru a confirma detaliile de livrare.